26 September 2009

back to school

Hah- tein tänään jotain ensimmäistä kertaa ikinä. Jotain, joka vielä aamulla tuntui täysin mahdottomalta ajatuksenakaan- vaikka ajotunnille tiesinkin olevani menossa.

Ajoin moottoritiellä. Ihan itse, vaikkakin autokoulun open kanssa. Jännitin tosin hulluna, mutta selviydyin panikoimatta ja kolaroimatta!


Olen siis ajokortillinen, mutta varsin rajallisilla taidoilla varustettu kuski; osaan (periaatteessa) ajaa, kunhan reitti on tuttu tai etukäteen useasti harjoiteltu. Töihin, lähikaupungin ostoskeskukseen ja parille kaverille. Ja uusiin paikkoihinkin, jos ne ovat lähellä eikä reitti sisällä liikenneympyröitä usealla kaistalla, moottoriteitä tai niiksi luokiteltavia (jos liikenteeseen joutuu liittymään vauhdilla). Eli täällä meilläpäin ei kovin pitkälle pääse, saati kummoisiin kohteisiin.

Ajamisesta suuresti nauttivaa ja supersujuvaa autoilijaa minusta ei varmaan koskaan tule, mutta autokouluun halusin reviirin laajentamiseksi. On naurettavaa, etten esimerkiksi uskalla ajaa yhden parhaimman ystäväni luokse, koska välissämme on yhden liittymän verran motaria... Tai Miehen vanhemmille, jotka asuvat tunnin ajomatkan päässä.



Asukuva eiliseltä, meillä oli oikea tehopäivä; käytiin aamulla ikeassa, päivällä hoitamassa asioita ja iltapäivällä vielä ystävillä kylässä, ihastelemassa uutta pikkuveljeä, ihana!

No comments:

Post a Comment